Moderamen 3 år firas på Hawaii!

Idag firar vi att Moderamen Consulting AB fyller 3 år! Ja, det är fortfarande den 19:e maj här på Hawaii när jag skriver detta. Vi är här för konferens inom Industrial and Organizational Psychology (I/OP) för att lära oss mer om senaste forskningen kring ledarskap, organisationsstruktur, ”work/life balance”, etc.

Det ska erkännas att nivån är ojämn på seminarierna och att det verkar lite flummigt exakt vad som omfattas av området, men så länge man inte hänger upp sig alltför mycket på definitioner så finns det många korn av intresse här. De är också mycket stolta över att yrket ”I/O Psychologist” är den snabbaste växande yrkesgruppen i USA enligt en nylig mätning.

Moderamen stänger snart sitt tredje år (den sista juni) och jag kan säga att vi redan i april hade överträffat förra årets omsättning så detta år blir det bästa hittills! Vi är tacksamma för det förtroende vi har från våra kunder som låter oss jobba med långa uppdrag där vi verkligen kan göra skillnad och inte enbart lämna en fin powerpointrapport efter oss. Vi ser fram emot ytterligare tre spännande år!Födelsedagstårta

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter: