Det gäller att hänga med i utvecklingen

God fortsättning på det nya året får vi passa på att önska er! Hoppas att 2014 kommer att bli precis så inspirerande, givande, avslappnande eller hektiskt som ni planerar för.

Själv har jag startat året med att boka in lite utbildningstillfällen vilket alltid brukar vara givande. Ibland bekräftar de att man redan har mycket kunskaper och ibland ger det helt nya insikter. Oavsett vilket brukar det vara bra att komma ifrån vardagen lite och få andra perspektiv.

Idag har jag och en kollega bokat in oss på Gartners BI-konferens i London i början av mars. Det ska bli jätteintressant med tanke på allt surr som just nu är runt Big Data. Är det en hype á la kejsarens nya kläder som bara kommer att gynna systemleverantörernas försäljningssiffror eller är det något som revolutionerar hela BI-världen?

Personligen lutar jag mot att det är lite mindre revolution och lite mer systemsäljarsnack baserat på det jag sett och hört hittills, men förhoppningsvis har jag en bättre förståelse i mars! Kanske man träffar någon av er där också?


Publicerat

i

av

Etiketter: