Interim manager


Det finns flera sätt att bedriva förändring – ibland är det bästa att tillsätta en tillfällig chef som kan hjälpa till ”inifrån”.

Ibland kan det vara svårt som marknadschef att veta hur man ska organisera sin marknadsavdelning. Hur sätta organisation och arbetsprocesser? Vilken kompetens behövs? Hur bör man tänka kring kopplingen mellan bred marknadsföring i köpta kanaler, CRM, analys, egen webb och övrig digital marknadsföring?

Dessa är frågor som många marknadschefer ställs inför och här kan Moderamen hjälpa till antingen som traditionella managementkonsulter eller mer handgripligt. Genom att hyra in en interimschef på hel- eller deltid som jobbar med förändringen ”inifrån” blir arbetet både kostnadseffektivt, förankrat och anpassat till just era förutsättningar.

När förändringen är färdig är det kanske dags att tillsätta rollen med en anställd som kan förvalta avdelningen vidare och en planerad och professionell överlämning kan ske i lugn och ro.

Här är exempel på uppdrag som Moderamen genomfört.


Vill du veta mera om Moderamens tjänster?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig så fort som möjligt!


Du kan välja flera olika alternativ

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att vi får använda dessa uppgifter för att kontakta dig för att diskutera möjligt samarbete.
Vi kommer inte att använda uppgifterna för något annat ändamål.
Om inget samarbete inleds kommer vi att radera dina uppgifter efter senast tolv månader.